2 Σεπ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΤΡΑΣ 02/09/2013



Απαράδεκτη η αξίωση της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πλ.Όλγας στην Πάτρα την Τρίτη 3 Σεπτέμβριου.




Η προβοκατόρικη επιλογή της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πλατεία Όλγας που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τους αγώνες του ευρύτερου λαϊκού κινήματος όλο το τελευταίο διάστημα δεν θα μείνει αναπάντητη από το λαό της Πάτρας.

Απώτερος στόχος αυτής της κίνησης είναι δώσει πάτημα στην κυβέρνηση και στην αστυνομία να παρεμβαίνουν σε κεντρικούς χώρους των αγώνων του λαού ώστε να μην υπάρχουν εστίες αντίστασης απέναντι στην μνημονιακή πολιτική.Θα μας βρουν απέναντί τους!

 Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων στο πλευρό του εργατικού κινήματος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΤ για να σώσουμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στο πλευρό των εργαζομένων στους Δήμους ενάντια στις απολύσεις, στο πλευρό των εκπαιδευτικών για να σώσουμε τα σχολεία της γειτονιάς, στο πλευρό των εργαζομένων στα νοσοκομεία για να μην κλείσουν.

Θα βρουν απέναντί τους τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και της νεολαίας.


      ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 6μμ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ                       ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ



ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 2 το μεσημέρι: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΣ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ