6 Μαΐ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πάτρας συμμετέχει ξανά στην μάχη των εκλογών με στόχο την καταδίκη, ήττα και συντριβή του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της ακροδεξιάς εφεδρείας τους, στην συνολική καταδίκη της Τρόικας και της ΕΕ, για να συμβάλει σε αποτελεσματικούς και νικηφόρους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, στην ενίσχυση του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, αντιΕΕ, ανατρεπτικής Αριστεράς.

Στις Ευρωεκλογές  η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. συμμετέχει με ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής απαρτιζόμενο από εργαζόμενους, άνεργους και νέους και όχι από αστέρες των ΜΜΕ και «προσωπικότητες». Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνολικά στηρίζει το ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό, αντικαπιταλιστικό σχήμα της Αριστερής Παρέμβασης-Αντικαπιταλιστικής Κίνησης στη Δυτική Ελλάδα με επικεφαλής τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Δεσύλλα.  Ένα σχήμα που εναντιώνεται στην μνημονιακή λαίλαπα της κυβέρνησης και της Ε.Ε., που αντιτίθεται και αγωνίζεται ενάντια στην αντιδραστική μετάλλαξη της καλλικρατικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ρόλο διαχειριστή της φτωχοποίησης του λαού. 

Στο δήμο Πάτρας η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. αποφάσισε να μην συμμετέχει με δικό της συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές. Ως εκ τούτου ο τίτλος του δημοτικού σχήματος «Ανταρσία στην Πάτρα» με υποψήφια την Λέττα Ζάγκλα δημιουργεί αντικειμενικά σύγχυση στους φίλους της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και στον πατραϊκό λαό, καθώς το συγκεκριμένο  εγχείρημα δεν αποτελεί δημοτικό σχήμα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Πάτρα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας ήταν και θα είναι παρούσα σε κάθε διεκδίκηση, μάχη και κινητοποίηση στον δήμο και στο νομό, στα τοπικά κινήματα και στις μεγάλες συγκρούσεις ενάντια στην κυβέρνηση, την τρόικα, τα μνημόνια και την πολιτική τους.



ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΤΡΑΣ