12 Μαΐ 2024

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ! - Τετάρτη 15/5 στις 7:00μμ στην πλατεία Γεωργίου

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!

 

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 15/5 - μέρα επετείου της δολοφονικής επιχείρησης Νάκμπα (Παλαιστινιακή Καταστροφή το 1948) -  στις 7:00μμ στην πλατεία Γεωργίου

 

Η δολοφονική πολιτική του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ-που γίνονται με τις πλάτες ΕΕ-ΝΑΤΟ και φυσικά με την αμέριστη υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης, ολοένα και κλιμακώνεται.  Οι συνεχείς βομβαρδισμοί των τελευταίων ημερών  στην Ράφα και στους περίπου 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιους που έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή και που οδηγήθηκαν  εκεί από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς προκαλούν νέες εκατόμβες  νεκρών. Είναι πια βέβαιο και για τον πιο … αφελή, πως το κράτος δολοφόνος ετοιμάζει την ολοκληρωτική γενοκτονία του λαού των Παλαιστίνιων με τους βομβαρδισμούς, το μπλοκάρισμα της ανθρωπιστικής βοήθειας και την ολοκληρωτική ισοπέδωση των σπιτιών και των υποδομών σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Η συνενοχή  των ΗΠΑ και  ΕΕ είναι δεδομένη, ενώ και η ελληνική κυβέρνηση και πολλά αραβικά κράτη που δικαιολογούν και συνδράμουν στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού με έμπρακτη πολιτική, διπλωματική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ. Συνολικά όλα τα αστικά κόμματα στην Ελλάδα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ…) με τη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις συνέβαλαν στην προσέγγιση και τη δημιουργία άξονα Ελλάδας - Ισραήλ, την μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη ΝΑΤΟική βάση και την στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Φυσικά την εμπλοκή της χώρας την πληρώνει ο λαός με δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς καθώς και για πολεμικές αποστολές έξω από τα σύνορα - μισό εκατομμύριο την ημέρα είναι το κόστος μόνο για τη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα ενώ η ένταση μεγαλώνει τον κίνδυνο της επέκτασης του πολέμου.

Ενώνουμε τη φωνή μας και τη δράση μας με τους λαούς σε όλο τον κόσμο και τις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις που εξελίσσονται σε δεκάδες χώρες με κέντρο τα κατειλημμένα πανεπιστήμια. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια των ιμπεριαλιστικών και σιωνιστικών δυνάμεων.

 

§  ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

§  ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΦΡΕΓΑΤΑ «ΥΔΡΑ»!

§  ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!