23 Ιουν 2023

Εκλογική Συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας: Δυνατότητες ενίσχυσης της αντικαπιταλιστικής αριστεράς

Πετυχημένη ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πάτρα την Πέμπτη 22/6 στις 19.30 στην πλατεία Όλγας.

Δεκάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες, νέοι και νέες, αγωνιστές και αγωνίστριες της πόλης, έδωσαν δυναμικό παρόν και δείχνοντας την στήριξη τους στην αντικαπιταλιστική- ανατρεπτική αριστερά στην μάχη των επερχόμενων εκλογών στις 25 Ιουνίου αλλά και στις μάχες που δίνουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας, στις σχολές, στην πόλη μας. 


 

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Χρήστο Κοσίνα, υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζόμενων στην Έρευνα και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση -Παράρτημα Αχαΐας, ο οποίος είναι υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νομό Αχαΐας.


 

Ακολούθησε ο Δημήτρης Μπελιάς, υποψήφιος στην Αχαΐα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τραυματιοφορεάς, μέλος του ΣΕΚ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 


 

Την συζήτηση έκλεισε ο Άγγελος Χάγιος, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 


 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει την μάχη των εκλογών και διεκδικεί την περαιτέρω ενίσχυσή του αντικαπιταλιστικού ρεύματος, για να αποτυπωθεί η αντισυστημική οργή και στις κάλπες και  να γίνει πραγματική δύναμη ανατροπής για τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία. Σε μία προεκλογική περίοδο που μετράμε συνεχώς νεκρούς από τραγικά ταξικά εγκλήματα κυβέρνησης- ΕΕ- ΝΑΤΟ, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις κάλπες και η συμπόρευση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον δρόμο του αγώνα είναι ο μόνος τρόπος για να αναμετρηθούμε με τη βαρβαρότητα.   

Στήριξη-ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημαίνει ανατρεπτική εργατική αντιπολίτευση «εκτός πλαισίου». Για να φέρουν οι αγώνες στο σήμερα ουσιαστικές κατακτήσεις για την πληττόμενη πλειοψηφία. Για αγώνες ρήξης και ανατροπής που θα ετοιμάσουν την εργατική αντεπίθεση για την συνολική ανατροπή του βάρβαρου αυτού συστήματος.

Στις 25 Ιούνη ψηφίζουμε-στηρίζουμε-κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!