18 Μαΐ 2023

Επιτυχημένη η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πάτρα!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πάτρα στην πλατεία Όλγας την Τετάρτη 17/5 το απόγευμα.

Δεκάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες, νέοι κα νέες έδωσαν το παρόν δίνοντας μήνυμα στήριξης της αντικαπιταλιστικής – ανατρεπτικής αριστεράς στις εκλογές της 21ης Μάη. 



Η συγκέντρωση άνοιξε με την ομιλία της Κωνσταντίνας Λιόντου, μεταπτυχιακής φοιτήτριας, μέλος της νΚΑ και του συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας.


Ακολούθησε ο Γιάννης Αγγελόπουλος, άνεργος, μέλος του ΣΕΚ και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον νομό Αχαΐας.


Και ο Χρήστος Κοσίνας, υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων στην Έρευνα και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση -Παράρτημα Αχαΐας, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ  στο νομό Αχαΐας. 

Ενώ τέλος, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον νομό Αχαΐας.

 Το μήνυμα που δόθηκε, τόσο από τους ομιλητές όσο και από τον κόσμο που παρευρέθηκε και συμμετείχε στην συγκέντρωση, ήταν ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση: μπροστά στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μάη, λαός κι εργαζόμενοι καλούνται να επιλέξουν αν θα συναινέσουν στην πολιτική που επιβάλλει το κεφάλαιο, η ΕΕ, ο ΣΕΒ κι εκφράζουν πιστά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ , μία πολιτική που τα δίνει όλα για την αισχρή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων στον βωμό της «ανάπτυξης» και της «προόδου» και πετάει ψίχουλα στους εργαζομένους που καλούνται να ανταπεξέρθουν στην βάρβαρη επίθεση τους.

Στήριξη-ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημαίνει μία πραγματική εργατική αντιπολίτευση. Για να φέρουν οι αγώνες στο σήμερα πραγματικές ουσιαστικές νίκες για την ταξικά πληττόμενη πλειοψηφία. Για αγώνες ρήξης και ανατροπής που θα ετοιμάζουν την εργατική αντεπίθεση για την ολική ανατροπή του βάρβαρου αυτού συστήματος.