17 Μαΐ 2017

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ,ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17/5ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ,ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17/5


 
Μαζική και με παλμό η πορεία στη σημερινή απεργία. Ένα πολύ σημαντικό δείγμα οργής και ανυπακοής από λαό και νεολαία και στην πόλη της Πάτρας, με εργαζόμενους και φοιτητές να ξεκινούν από το Παράρτημα και να κάνουν δυναμική την παρουσία τους στο κέντρο της πόλης. Οι μαχόμενες δυνάμεις του κινήματος, παρά τις προσπάθειες του ξεπουλημένου συνδικαλισμού του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, διαχωρίστηκαν ξεκάθαρα, κάνοντας ξεχωριστή πορεία. Μονάχα έτσι, μπορεί να πάει αλλιώς το πράγμα για τον κόσμο της εργασίας, σε σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, παλεύοντας για την ανατροπή κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, ενάντια στις συνδικαλιστικές και εργοδοτικές γραφειοκρατίες. Η πείρα μας έχει δείξει ότι η συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που υποτάσσεται στην αστική στρατηγική,στην εργοδοσία στην ΕΕ και στις κυβερνήσεις ούτε θέλει ούτε μπορεί να οργανώσει την εργατική αντεπίθεση.
Καθήκον μας η συμβολή στον από τα κάτω συντονισμό και στη κλιμάκωση του αγώνα.Συνεχίζουμε αποφασιστικά την Πέμπτη, στις 7 στην πλ.Γεωργίου. Αυτά τα μέτρα δε θα περάσουν!